фермент «Мейто» («MICROBIAL MEITO RENNET») - ренін рослинного походження (100 % химозина), одержуваний по японській технології з висівок пшениці, вирощеної спеціально для приготування «Мейто».
Рекомендації:
«Мейто» був схвалений Адміністрацією продуктів харчування і медикаментів як харчова добавка в США, Франції, Німеччини, Швейцарії, Великобританії та в інших країнах. «Мейто» - не містить ГМО (протокол випробувань № 3/8-А-5049/1-33621/1Е від 03.07.09 р, Система сертифікації УкрСЕРПО, випробувальний центр Інституту екогігієни і токсикології ім.Л.І.Ведмедя), перевірений інститутом харчової технології, екогігієни і токсикології МОЗ України (№3/8-А-351-08-26936Е від 24.01.2008), був схвалений Міністерством охорони здоров'я України як препарат, що відповідає вимогам санітарного законодавства України і є безпечним для здоров'я людини (санітарне гігієнічний висновок №05.03.02-03/3625 від 28.01.2008 р. «Інститут екогігієни і токсикології імені Л. В. Медведя МОЗ України» (г. Київ, вул. Героїв Оборони,6), а також свідоцтво про державну реєстрацію Росії №77.99.26.9.У.4328.6.07 від 20.06.2007 р.
Стандарти якості:
"Мейто" проводиться за строго керованому процесі та його якість незмінно постійно. Саме "Мейто" відповідає найсуворішим стандартам ефективності та чистоти.
Строк придатності та зберігання:
"Мейто" має термін придатності 3 роки без втрати активності (при правильному зберіганні), що набагато більше, ніж у ферментів тваринного та інших походження.
Зберігати "Мейто" потрібно в щільно закритій банці в сухому, прохолодному місці (оптимальна температура зберігання 6-8°).
Упаковка:
Фермент "Мейто" має кілька видів розфасовки.
Фермент розфасований в поліетиленові пакети (по 100 гр) і герметично упакований в алюмінієві банки з вимірювальної ложкою, а також алюмінієві пакети по 1 гр. чистої ваги. У відповідності зі стандартами України та міжнародними стандартами на кожній упаковці вказана фірма і країна-виробник, що підтверджено нанесеним штрих-кодом.
Вказівки по застосуванню:
Розчин ферменту «Мейто» готується безпосередньо перед внесенням в молоко.
Рекомендована доза «Мейто» для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг перероблюваної молокосмеси. У випадку, якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «Мейто»можна значно зменшити.
Фермент «Мейто» вносится в молокосмесь после добавления в нее всех необходимых компонентов (при температуре сквашивания (30-34 С°), в зависимости от вида сыра, нужного времени сворачивания и сезона года), следующим образом: отмеренное количество «Мейто» растворить в 10-кратном (относительно объема фермента) объеме холодной питьевой воды и добавить полученный раствор в молокосмесь для выработки сыра, при тщательном перемешивании в течение 5-минут. Количество фермента определяют с учетом того, что молочная смесь должна в течении 25-40 минут давать плотный, равномерный по всей массе сгусток, готовый к разрезке.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
- Ціна: 39 ₴